Punch de portocale

Printeaza

O reteta simple de punch de portocale din: portocale, curacao triple sec, zahar, sampanie, rachiu de visine, vin si apa minerala.

Ingrediente:Punch de portocale

  • 4 portocale
  • 7,5 cl Curacao Triple Sec
  • 200 g zahar
  • 1,3 l sampanie
  • 0,7 l rachiu de visine
  • 5 cl vin Malaga
  • 0,2 l apa minerala

 

Mod de preparare:

Feliem portocalele si le lasam sa stea intr-un bol 20 de minute cu Curacao si cu zahar. Apoi adaugam ingredientele ramase.

Punch de portocale

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.