Punci de Amaretto

Printeaza

Punci de Amaretto din: galbenusuri, miere, cappuccino, apa, amaretto si praf de cacao.

 

Ingrediente:

  • 4 galbenusuri
  • 2 linguri de miere
  • 4 plicuri de cappuccino granule
  • 1/4 l apa
  • 4 paharele de lichior cu Amaretto
  • praf de cacao

 

Mod de preparare:

Mixam galbenusul cu miere pana cand amestecul devine spumos.

Adaugam granulele de cappuccino, apa si Amaretto, apoi lasam sa se incalzeasca pe aburi.

Nu lasam sa fiarba, pentru ca galbenusul se va inchega.

Turnam compozitia in patru pahare, presaram deasupra cacao si servim imediat.

Punci de Amaretto

 

Savurati!

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.