Punci cu banane si fructe de padure

Printeaza

O reteta de punci cu banane si fructe de padure din: fructe de padure, zahar, rachiu, vin alb demisec, sampanie si lamaita.

Ingrediente:Punci cu banane si fructe de padure

  • 300 g fructe de padure
  • 100 g zahar
  • 1/8 l rachiu (Weinbrand)
  • 0,7 vin alb demisec
  • 0,7 sampanie demiseca
  • lamaita

 

Mod de preparare:

Spalam si stergem fructele de padure. Curatam banana si o taiem in bucati potrivit de mari, apoi o lasam sa macereze in rachiu. Inainte de servire scoatem fructele din rachiu si le punem in bol, pe care-l umplem cu vin si sampanie rece. Servim in pahare-bol si decoram cu lamaita.

Putem pregati boul si dintr-un singur tip de fruct, dar putem face si combinatii de fructe, de exemplu mure cu coacaze negre si rosii.

Punci cu banane si fructe de padure

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.