Punci de cafea si oua

Printeaza

Punci de cafea si oua din: lichior de cocos, fulgi de cocos, pastaie de vanilie, galbenusuri, zahar si cafea.

 

Ingrediente:

  • 4 linguri de lichior de cocos
  • 3 linguri de fulgi de cocos
  • 1 pastaie de vanilie
  • 3 galbenusuri
  • 50 g zahar
  • 3 cesti de cafea tare si fierbinte

 

Mod de preparare:

Cufundam marginea paharelor mai intai in lichior de cocos, apoi in fulgi de cocos.

Taiem vertical in doua betisorul de vanilie, scoatem miezul cu ajutorul unui cutit, mixam cu galbenusul si cu zahar pana cand amestecul devine spumos, apoi adaugam cafeaua si lichiorul ramas.

Mixam pe foc mic pana cand da in clocot. Turnam in pahare si servim imediat.

Punci de cafea si oua

Savurati!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.