Punci de ceai cu condimente

Printeaza

Punci de ceai cu condimente din: pastaie de vanilie, cuisoare, anason, scortisoara, zahar, ceai negru, suc de portocale si rom jamaica.

Ingrediente:

  • 1 pastaie de vanilie
  • 4 cuisoare
  • 1 betisor de scortisoara
  • 4 anasoane de stea
  • zeama unei lamai
  • 4-6 bucati de zahar candel brun mai mare
  • 400 ml ceai tare negru
  • 400 ml suc de portocale
  • 100 ml rom jamiaica

 

Mod de preparare:

Rupem pastaia de vanilie, in doua, si-i scoatem miezul. Turnam ceaiul, sucul de potocale si romul intr-un vas. Adaugam vanilie, cuisoarele, scortisoara, anasonul de stea si zeama de lamaie, apoi fierbem totul.

Indulcim cu candel. Prin strecuratoarea turnam puciul in pahare de punci sau de ceai, apoi decoram cu o spirala din coaja de lamaie.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.