Punci cu aroma de scortisoara

Printeaza

Punci cu aroma de scortisoara din: lamai, portocale, suc de struguri, zahar candel, cuisor, scortisoara.

Ingrediente:Punci cu aroma de scortisoara

  • 2 lămâi
  • 3 portocale
  • 800 ml suc de struguri albi
  • 50 g zahăr candel
  • 1 cuişor
  • 2 batoane de scorţişoară

 

 

 

Mod de preparare:

Se stoarce sucul de lămâie şi de la 2 portocale. Portocala rămasă se taie felii.

Se încălzeşte sucul de struguri cu suc de citrice, zahăr candel, cuişor şi baton de scorţişoară.

Se adaugă feliile de portocală şi se toarnă băutura fierbinte în 6 pahare. Se serveşte cu zahăr candel.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.