Punci de lapte

Printeaza

O reteta simpla de punci de lapte din: lapte, zahar, lichior cu rom, rachiu, lichior de portocala, scortisoara, frisca si scortisoara.

Ingrediente:

  • 0,4 l lapte
  • 4 lingurite de zahar
  • 1 paharel de lichior cu rom
  • 1 lingura de rachiu (Weinbrand)
  • 1 lingura de lichior de portocala
  • 3 batoane de scortisoara
  • frisca lichida
  • scortisoara

 

Mod de preparare:

Fierbem laptele. Incalzim pe foc mic romul, zaharul si betisorul de scortisoara.

Adaugam rachiul si lichiorul de portocala, apoi incalzim pana la fierbere. Turnam amestecul intr-o cana si adaugam laptele fierbinte.

Il turnam apoi in 2 pahare inalte si punem in fiecare cate un betisor de scortisoara si servim cu frisca lichida.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.