Punci de oua

Printeaza

O reteta simpla de punci de oua din: oua, apa, zahar, ghimbir, cuisoare, coaja de lamaie si rom.

Ingrediente:

  • 8 oua
  • 1/4 l apa
  • 3 linguri de zahar
  • putin ghimbir macinat
  • cuisoare macinate
  • coaja de lamaie uscata
  • 1/4 l rom (40%)

 

Mod de preparare:

Fierbem apa. Intr-un vas batem galbenusul cu zahar, pana cand devine spumos.

Amestecam incontinuu, apoi adaugam apa fierbinte, dar nu in fierbere, condimentam si in final adaugam romul incalzit.

Servim bautura fierbinte si spumoasa in pahare de punci incalzite.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.