Punci de piersici

Printeaza

O reteta de punci de piersici din: zahar tos, coaja si suc de lamaie, vin rosu, lichior de piersici, piersica, lamaie, cuburi de gheta si apa minerala.

Ingrediente:Punci de piersici

  • 4 linguri de zahăr tos
  • coaja şi sucul de la o lămâie şi jumătate
  • 75 cl de vin rosé
  • 150 ml lichior de piersici
  • 1 piersică şi 1/2 lămâie, feliate
  • cuburi de gheaţă
  • 1 litru de apă minerală sau tonică

 

Mod de preparare:

Se încălzesc zahărul şi coaja de lămâie în 100ml de apă, până când zahărul se dizolvă. Se lasă la răcorit, se toarnă într-o carafă şi se adaugă vinul, sucul de lămâie şi lichiorul.

Înainte de a servi, se adaugă gheaţă din belşug şi fructe şi se acoperă cu apă minerală sau tonică, după gust

Punci de piersici

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.