Punci cu vin si merisoare din: vin, portocale, lamai, merisoare, zahar, scortisoara. Ingrediente: 1 l vin roşu 4 portocale 2 lămâi 100 g zahăr 1/2 linguriţă scorţişoară 200 g merişoare uscate Mod de preparare: Storci zeama de la 2 portocale, iar restul şi cele 2 lămâi le tai jumătăţi de rondele. Pui vinul pe […]
Punci de vin rosu si fructe
PrinteazaPunci de vin rosu si fructe din: vin rosu, rom jamaica, miere, mere si portocale.
- 3/4 l vin rosu demisec
- 1/4 rom Jamaica
- 3 linguri de miere
- 2 mere mai mici
- 2 portocale
Mod de preparare:
Curatam merele, le taiem in patru, scoatem samburii si le feliem.
Curatam portocla, o feliem si o punem intr-un vas.
Adaugam romul si vinul rosu, apoi incalzim totul.
Lasam pe foc 10 minute, apoi indulcim cu miere.
Servin cald, cu lingurita.
Savurati!
poate iti place si:
Punci cu rom
Punciul cu rom este un cocktail care alunecă fără efort pe gât, emanând o blândeţe suavă direct opusă spiritului în care se consumă un tequila slammer. Există mai multe reţete diferite ale punciului, fiecare tip de rom din Caraibe combinându-se în mod diferit cu diverse alte ingrediente. Elementul esenţial îl constituie o doză bună de […]
Punci cu vin
Punci cu vin din: vin rosu, zeama de lamaie, mar, zmeura, strugure. Ingrediente: 500 ml vin roşu demisec 15 ml zeamă de lămâie verde 1 măr 50 g zmeură 2-3 boabe strugure Mod de preparare: Cureţi mărul de coajă şi îl feliezi. Indepărtezi sâmburii de la struguri apoi tai boabele pe jumătate. Pui într-un […]
Punci de fructe
Punci de fructe din: ananas, votca, lichior de fructe, suc de lamaie, apa plata, ghimbir, cuisoare, scortisoara, zahar, kiwi, mar, capsuni, albus, zahar, struguri. Ingrediente: 1 compot de ananas cuburi 250 ml votcă 2 linguri lichior de fructe sucul de la 1/2 lămăie 300 ml apă plată 1/4 rădăcină mică de ghimbir proaspăt 3 cuisoare […]
Punci cu aroma de scortisoara
Punci cu aroma de scortisoara din: lamai, portocale, suc de struguri, zahar candel, cuisor, scortisoara. Ingrediente: 2 lămâi 3 portocale 800 ml suc de struguri albi 50 g zahăr candel 1 cuişor 2 batoane de scorţişoară Mod de preparare: Se stoarce sucul de lămâie şi de la 2 portocale. Portocala rămasă se […]
Punci de ceai cu vin rosu
O reteta de Punci de ceai cu vin rosu din: portocala, zahar, ceai negru, vin rosu, cuisoare si lichior de coacaze. Ingrediente: 1 portocala 4 linguri de zahar 1/4 ceai negru tare 1/2 l vin rosu, nu foarte tare cuisoare macinate lichior de cocaze Mod de preparare: Pregatim ceaiul negru. Curatam […]
Savurati!