Punga vanătorului

Printeaza

Punga vanătorului

Ingrediente:

  • 400 g făină
  • 1 plic praf de copt
  • 150 g untură
  • 2 linguri smântână
  • 1 lingură sare
  • 2 ouă
  • 200 g slănină afumată
  • 150 g şuncă presată

 

Mod de preparare:

Punga vanătorului: Amesteci făina cu praful de copt, adaugi pe rând 1 ou, untura, sarea şi smântână şi frămânţi până obţii un aluat vârtos. Il întinzi într-o foaie de 5 mm grosime pe care o tai pătrate.

Tai slăni­na şi şunca presată bucăţele, apoi pe jumătate dintre pătrate aşezi bucăţele de slănină, iar pe celelalte bucăţi de aluat rămase, şuncă presată.

Le împătureşti parte peste parte, presezi bine marginile, le ungi cu ou bătut, le aşezi într-o tavă unsă cu untură şi le dai la cuptor pentru 35 de minute.

 

Punga vanătorului

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.