Purcelus umplut cu ierburi aromatice si curmale

Printeaza

Purcelus umplut cu ierburi aromatice si curmale din: purcel, plante aromatice, mirodenii şi pulpă de curmale, ulei de măsline.

Ingrediente:Purcelus umplut cu ierburi armatice si curmale

  • purcel
  • plante aromatice
  • mirodenii
  • pulpă de curmale
  • ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Se umple purcelul cu plante aromatice, mirodenii şi pulpă de curmale.

Se pune la fript în frigare, fără ca flăcările să fie prea mari, ca să nu fie înnegrit, şi se unge de câteva ori cu ulei de măsline în timpul frigerii.

Se serveşte cu un sos sărat şi piperat pe bază de bace de dafin, virnanţ, maghiran şi ulei de măsline verzi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.