Quesadilla con carne
PrinteazaO reteta savuroasa de Quesadilla con carne din: friptura de vita, branza cheddar, lipii, rosii, sos guacamole, ulei, sare si piper.
- 400 g friptura de vita
- 200 g branza cheddar (sau unc ascaval bun )
- 4 lipii de porumb (tortilla)
- 2 rosii
- 6 linguri cu sos guacamole
- 2 linguri cu ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Răzuieşte brânza, împarte-o în două şi taie roşiile în cubuleţe. încinge o tigaie potrivită ca mărime pentru o tortilla, la foc mic spre mediu.
Adaugă o lingură cu ulei, apoi aşază o tortilla pe fundul tigăii. Unge-o cu trei linguri de guacamole, pune jumătate din cantitatea de carne, apoi adaugă brânza rasă.
Aşază acum un strat de roşii cubuleţe, drege gustul de sare şi piper, apoi acoperă cu o altă tortilla şi acoperă tigaia cu un capac.
După trei minute, întoarce tortilla cu paleta de plastic şi acoperă din nou, încă 3-4 minute.
Scoate-o pe un fund de lemn. Procedează la fel cu restul ingredientelor.
Taie quesadilla cu un cuţit de bucătărie sau o rolă de pizza în patru, şase sau opt bucăţi fiecare. Serveşte preparatul fierbinte, cu sos salsa (cuburi mici de roşii, ardei şi ceapă).
Quesadilla con carne
Pofta buna!
Da imi place quesadilla, am mancat o data, dar nu in tara