Quesadilla: Istoria, Ingrediente, și Cum să Prepari Această Delicioasă Gustare Mexicană Quesadilla. Este o gustare delicioasă și apreciată din bucătăria mexicană, cunoscută pentru combinarea savuroasă de brânză și alte ingrediente într-o lipie de porumb sau făină, care este apoi prăjită sau coaptă până devine crocantă și aurie. Această mâncare simplă, dar extrem de gustată, a […]
Quesadilla cu piure de morcov şi portocale
PrinteazaQuesadilla cu piure de morcov şi portocale din: lipii, morcovi, portocale, crema de branza, ceapa, patrunjel, unt, seminte de susan, salata, zeama de lamaie, ulei si sare.
Ingrediente:
- 4 lipii
- 1 kg morcovi
- 2 portocale
- 200 g crema de branza
- 1 ceapa
- 1 legatura de patrunjel
- 100 g unt
- 1/2 lingurita seminte de susan
- 1 salata
- zeama de lamaie
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Freacă bine crema de brânză cu ceapa dată pe răzătoarea mică şi verdeaţa tocată fin.
Potriveşte de sare şi ţine această cremă la rece. Curăţă morcovul de coajă şi dă-l pe răzătoarea mare.
Incinge untul şi căleşte morcovul până ce se înmoaie, adaugă seminţele de susan şi o portocală tăiată în cubuleţe.
Amestecă până ce scade bine şi stinge focul. Lasă să se răcorească.
Pregăteşte salata, tai-o mare, adaugă feliile de la a doua portocală, puţin ulei, sare şi zeamă de lămâie.
Unge două lipii cu pasta de morcovi, pune deasupra un strat de cremă de brânză, acoperă cu o altă lipie, presează puţin şi taie-le în sferturi. Serveşte două sferturi la porţie.
Quesadilla cu piure de morcov şi portocale
Pofta buna!
Quesadilla: istoria, ingrediente, și cum să prepari această delicioasă gustare mexicană
Reteta zilei: Quesadilla cu pui
Quesadilla cu pui din: pui, ulei de masline, sare de mare, piper, telian, ulei de cocos, sos iute, iaurt, usturoi, suc de lamaie, tortilla, ceapa rosie, cheddar. Ingrediente: 2 bucati piept de pui dezosat, fără piele ulei de masline sare de mare și piper ¼ cana telina feliata 2 linguri de ulei de cocos […]