Quesadilla cu sos si branza cheddar
PrinteazaQuesadilla cu sos si branza cheddar din: fasole, sos de ardei iute, coriandru, branza cheddar, faina de grau.
- 2 conserve a cate 400 g de fasole amestecata
- 3 linguri sos de ardei iute
- 1 mana de coriandru, tocat
- 140g branza Cheddar sau cascaval tare, ras
- 8 tortilla din faina de grau
Mod de preparare:
Amestecă într-un bol fasolea, apa păstrată, sosul de ardei iute, coriandrul şi jumătate din cantitatea de brânză. Zdrobeşte totul bine cu o furculiţă sau cu un instrument de zdrobit cartofii pentru piure. Aliniază 4 tortilla şi unge-le cu câte 1/4 din mixul de fasole.
Presară restul de brânză şi aşază deasupra celelalte tortilla, apăsându-le cu mâinile pentru a obţine un pachet compact. Incinge o tigaie-grill la foc mediu spre mare.
Dă fiecare quesadilla la cuptorul cu microunde timp de 45 de secunde, pentru ca brânza să înceapă să se topească, apoi aşaz-o în tigaia-grill, câte 1-2 minute pe fiecare parte.
Repetă paşii cu restul de quesadilla, iar pe cele deja făcute păstrează-le calde în cuptorul uşor încălzit. Taie-le în sferturi înainte de a le servi
Quesadilla cu sos si branza cheddar
Pofta buna!