Quesadilla cu sos si branza cheddar

Printeaza

Quesadilla cu sos si branza cheddar din: fasole, sos de ardei iute, coriandru, branza cheddar, faina de grau.

Ingrediente:Quesadilla_cu_sos_si_branza_cheddar

  • 2 conserve a cate 400 g de fasole amestecata
  • 3 linguri sos de ardei iute
  • 1 mana de coriandru, tocat
  • 140g branza Cheddar sau cascaval tare, ras
  • 8 tortilla din faina de grau

 

Mod de preparare:

Amestecă într-un bol fasolea, apa păstrată, sosul de ardei iute, coriandrul şi jumătate din cantitatea de brânză. Zdrobeşte totul bine cu o furculiţă sau cu un instrument de zdrobit cartofii pentru piure. Aliniază 4 tortilla şi unge-le cu câte 1/4 din mixul de fasole.

Presară restul de brânză şi aşază deasupra celelalte tortilla, apăsându-le cu mâinile pentru a obţine un pachet compact. Incinge o tigaie-grill la foc mediu spre mare.

Dă fiecare quesadilla la cuptorul cu microunde timp de 45 de secunde, pentru ca brânza să înceapă să se topească, apoi aşaz-o în tigaia-grill, câte 1-2 minute pe fiecare parte.

Repetă paşii cu restul de quesadilla, iar pe cele deja făcute păstrează-le calde în cuptorul uşor încălzit. Taie-le în sferturi înainte de a le servi

Quesadilla cu sos si branza cheddar

Quesadilla_cu_sos_si_branza_cheddar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.