Quiche cu branza

Printeaza

Quiche cu branza din: unt, faina, lapte, branza de vaci, praf de copt, mustar, oua, crema de branza, cascaval, parmezan, ceapa verde, bacon si rosii cherry.

 

Ingrediente:

  • 50 grame unt
  • 50 grame faina
  • 150 ml lapte
  • 200 grame branza de vaci
  • 5 grame praf de copt
  • 5 grame mustar
  • 5 oua
  • 120 grame crema de branza
  • 180 grame cascaval
  • 30 grame parmezan ras
  • 3 cepe verzi tocate
  • 3 fasii de bacon prajit maruntit
  • 5 rosii cherry

 

Mod de preparare:

Topeste untul intr-o tigaie. Adauga faina si amesteca pana incepe sa fiarba. Adauga treptat si laptele si amesteca continuu, pana sosul se intareste. Ia de pe foc si lasa se raceasca timp de 20 de minute.

Intr-un bol amesteca branza de vaci cu praful de copt, sarea si mustarul. In alt bol amesteca ouale si adauga treptat si crema de branza, amestecul cu branza de vaci si sosul cu lapte.

Incorporeaza si cascavalul si parmezanul.Toarna toata compozitia intr-o tava rotunda. Pe deasupra presara ceapa verde si baconul maruntit. Aranjeaza si rosiile cherry taiate pe jumatate.

Da tava la cuptor pentru 40 de minute. Cand este gata, scoate din cuptor si lasa sa se raceasca timp de 15 minute.

 

Quiche cu branza

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.