Quiche cu brocoli

Printeaza

Quiche cu brocoli din: faina, branza dulce de vaci, ou, ulei, drojdie de bere, sare, broccoli, rosii cherry, ciuperci, branza emmentaler, smantana, ou, galbenus de ou, sare si piper.

Ingrediente:

aluatul:

  • 250 g faina
  • 125 g branza dulce de vaci
  • 1 ou
  • 5 linguri ulei
  • 10 g drojdie de bere
  • sare

umplutura:

  • 250 g broccoli
  • 250 g rosii cherry
  • 200 g ciuperci pleurotus
  • 100 g branza emmentaler
  • 250 ml smantana de gatit
  • 1 ou
  • 1 galbenus de ou
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, amestecaţi brânza scursă bine de zeamă, uleiul, oul, sarea. Adăugaţi făina şi drojdia şi frământaţi ingredi­entele până obţineţi un aluat omogen. Puneţi-I la rece învelit în folie, pentru 30 de minute.

Spalati broccoli si desfaceti-l in buchetele. Fierbeti-le 5 minute in apa sarata apoi scurgeti-le de apa. Spalati rosiile si ciupercile. Caliti-le in ulei, iar daca ciupercile lasa multa zeama scurgeti-o.

Bateti oul, galbenusul, smantana si branza rasa. Condimentati si adaugati buchetelele de broccoli, rosiile si ciupercile. ntindeti din aluaat o foaie cu care tapetati o tava unsa cu unt si presarata cu faina. Turnati peste aluatl amestecul pentru umplutura si nivelati-l.

Coaceti tarta la foc potrivit, in cuptorul incalzit dinainte. Serveti quinche taiate in bucati cu salata de sezon.

Quiche cu brocoli

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.