Quiche cu bacon si rosii
PrinteazaQuiche cu bacon si rosii din: ceapa caramelizata, sare, rosii coapte, oua, smantana, cimbru, piper, bacon, branza.
- 400 g aluat de patiserie congelat
- 1 cană de ceapă caramelizată
- 1 1/2 lingurite sare
- 2 roșii coapte, fara semințe și tăiate felii
- 8 oua, batute
- 2 cani smantana
- 1 lingura de frunze de cimbru proaspat, tocat
- 1/2 lingurita piper negru proaspat macinat
- 200 g bacon rumenit, maruntit
- 2 cesti branza maruntita
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 200C.
Asezati aluatul in 2 tavi rotunde. Coaceti timp de 8-9 minute, pana cand se rumeneste usor. Se scoate din cuptor si se pune deoparte să se răcească.
Dati temperatura la 170C.
Asezati rosiile pe o foaie de copt intr-o tava, se presara 1/2 lingurita sare. Dati la cuptor cateva minute si scoateti apoi pe prosoape de hartie.
Într-un bol mediu combinati ouă, smantana, cimbru, sare și piper. Bateti bine. Se amestecă bacon, ceapă și brânză. Se împarte amestecul între cele două tavi cu aluat.
Aranjati feliile de rosii deasupra.
Dati tavile la cuptor timp de 45-50 minute.
Pofta buna!