Quiche cu dovlecei si branza
PrinteazaO reteta delicioasa de quiche cu dovlecei si branza din: faina, margarina, apa, sare, branza de vaci, dovlecei, ceapa, oua, parmezan, ulei de masline extravirgin, cub concentrat de carne, sare si piper.
- 100 g faina
- 125 margarina
- 20 ml apa
- sare
pentru umplutura:
- 200 g branza de vaci
- 5 dovlecei
- 2 cepe
- 3 oua
- 4 linguri parmezan ras
- 2 linguri ulei de masline extravirgin
- 1 cub concentrat de carne
- sare si piper
Mod de preparare:
Prepară foitajul. Taie ceapa rondele subţiri şi înăbuş-o într-o tigaie cu 1 lingură de ulei încins. Curăţă dovleceii, îndepărtează-le capetele şi taie-i rondele.
Adaugă dovleceii în tigaia cu ceapă, aromează cu concentratul de carne şi toarnă puţină apă. Pune ouăle, parmezanul ras şi brânza de vaci într-un castron şi amestecă-le bine până vei obţine o compoziţie omogenă. Condimentează cu sare şi piper, după gust.
Imbracă o formă de tartă cu o foaie groasă de aluat, aşează deasupra dovleceii şi apoi compoziţia de brânză. Coace 40 de minute în cuptorul preîncălzit la 170° C şi serveşte preparatul cald sau călduţ.
Quiche cu dovlecei si branza
Pofta buna!
Incoming search terms:
- quiche cu dovlecei si branza