Quiche cu ficat de miel si seminte de pin

Printeaza

O reteta de Quiche cu ficat de miel si seminte de pin din: oua, margarina, iaurt, faina, praf de copt, sare, ceapa, ficat de miel, ficat de pasare, cascaval, ulei, sare, piper si creson. Un înlocuitor modern al drobului, care, servit cald sau rece, la masa de Paşti va surprinde plăcut invitaţii.

Ingrediente:Quiche cu ficat de miel si seminte de pin

  • 2 oua
  • 100 g margarina
  • 150 g iaurt
  • 300 g faina
  • praf de copt
  • sare

umplutura:

  • 3 cepe
  • 2 oua
  • 400 g ficat de miel
  • 400 g ficat de pasare
  • 200 g cascaval
  • ulei
  • sare
  • piper
  • seminte de pin
  • creson

 

Mod de preparare:

Se prepară aluatul. Se freacă untul cu o linguriţă de sare şi cu cele 2 ouă. Se adaugă iaurtul, se omogenizează şi se presară făina amestecată cu praful de copt. Se frământă şi se lasă 20 minute la rece.

Se fierb ficatul de miel şi ficăţeii de pasăre. Dupăce s-au răcit se dau prin maşina de tocat. Se prăjeşte ceapa în 6 linguri de ulei doar cât să devină aurie.

Se adaugă amestecul de ficat. Se încorporează două ouă şi se amestecă încontinuu. Se presară sare şi piper după gust. Seîntinde o foaie de 3 mm grosime şi sepuneîn tava de tartă unsă cu unt.

Se întinde umplutura, peste care se presară caşcavalul ras şi seminţele de pin. Se coace 30 minute la foc moderat. Se ornează cu crenguţe decreson.

Quiche cu ficat de miel si seminte de pin

Quiche cu ficat de miel si seminte de pin

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.