Quiche cu spanac, şunca şi brânza

Printeaza

Quiche cu spanac, şunca şi brânza din: spanac, aluat fraged, urda, oua, cascaval, cimbru, sunca de praga.

Ingrediente:

  • 200 g spanac
  • 230 g aluat fraged
  • 150 g urda
  • 4 oua, batute
  • 100 g cascaval, razuit
  • 1 lingurita cimbru, maruntit
  • 100 g sunca de Praga bucati

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 5/190’C. Pune spanacul în strecurătoare şi toarnă deasupra apă docotindă pentru a-l opări.

Trece-l sub un jet de apă rece şi stoarce cât de mult posibil.

Intinde aluatul într-o foaie rotundă şi aşaz-o pe tava de copt tapetată cu hârtie de copt.

Combină urda cu ouăle şi încorporează caşcavalul, cimbrul, şunca şi spanacul opărit.

Potriveşte gustul de sare şi piper şi toarnă amestecul în mijlocul foii de aluat.

Ridică marginile foii şi pliază-le spre interior peste umplutură.

Unge cu lapte şi dă la cuptor pe raftul inferior 20 min, până când aluatul se rumeneşte şi compoziţia se întăreşte.

 

Quiche cu spanac, şunca şi brânza

Quiche_cu_spanac_sunca_si_branza

Pofta buna!

 

 

 

 

Quiche cu somon si spanac

Quiche cu somon si spanac din: faina, unt, sare, apa, somon, broccoli, spanac, ceapa, usturoi, oua, mozzarella, lapte, sare, piper, unt. Ingrediente: 230 g făină 130 g unt rece 1/2 linguriţă de sare 4 linguri apa Pentru umplutură: 250 g file de somon 100 g bucheţele de broccoli 200 g spanac 1 ceapă mică 1 […]

 

Quiche cu ardei si mozzarella

Quiche cu ardei si mozzarella din: oua, lapte, mozzarella, ardei grasi, ardei capia, parmezan, sare. Ingrediente: 5 ouă 200 ml lapte 300 g mozzarella 1 ardei capia 1 ardei gras verde 1 ardei gras galben 2 linguri de parmezan ras 1/2 linguriţă de sare   Mod de preparare: Bate ouăle, adaugă laptele şi sarea, apoi mozzarella […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.