Quinoa pudding

Printeaza

Quinoa pudding din: quinoa, lapte de migdale, faina de migdale, zahar de cocos, scortisoara, stafide, sare, migdale, mar, miere.

Ingrediente:

  • 1 cană quinoa
  • 4 căni lapte de migdale
  • 5 linguri făină de migdale rămasă de la fabricarea laptelui de migdale
  • 5 linguri zahăr de cocos
  • 1 linguriţă rasă scorţişoară
  • 50 g stafide galbene
  • 1 praf de sare
  • migdale întregi crude
  • 1 măr
  • 2 linguri miere

 

Mod de preparare:

Fierbi la foc mic laptele de migdale, quinoa şi făina de migdale împreună cu scorţişoara, zahărul, sarea şi stafidele.

Amesteci mereu, ca să nu se prindă. Laşi pe foc până când quinoa devine translucidă şi moale, iar compoziţia se leagă.

Dacă mai este nevoie de lichid, torni o cană de apă sau lapte de migdale.

Laşi budinca să se răcorească şi adaugi mierea. O serveşti în vase decorate cu mere, stafide şi migdale crude.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.