Rachiu de rubarba

Printeaza

Rachiu de rubarba din: rubarba, zahar, tarate de grau, drojdie de bere, apa.

Ingrediente:Rachiu de rubarba

  • 10 kg rubarba
  • 10 kg zahar
  • 1 kg tarate de grau
  • drojdie de bere (cat o nuca)
  • 1 l apa

 

 

Mod de preparare:

Intr-un bidon mai mare pui rubarba spălată şi tăiată bucăţele. Peste rubarbă pui apa în care dizolvi înainte zahărul.

Pe urmă adaugi tărâţa de grâu amestecată cu drojdia proaspă­tă şi puţină apă. Legi bine bidonul şi laşi să dos­pească timp de 21 de zile.

După ce a dospit, poţi trage rachiul în sticle, care este foarte gustos.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.