Raci fierti in vin

Printeaza

Raci fierti in vin

Ingrediente:

  • 30 raci
  • 1-2 1 vin alb
  • puţin cimbru
  • 1 foaie de dafin
  • pătrunjel verde
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • ardei roşu
  • 1 praf de şofran
  • sare
  • 5-10 boabe de piper

 

Mod de preparare:

Raci fierti in vin: Turnăm într-o oală 1-2 1 de vin alb, adăugăm cimbru, foaie de dafin, pătrunjel verde, ceapă şi morcov (tăiat in felii), sare, boabe de piper şi ardei.

Cînd dă în clocot, punem racii vii cu intestinul scos şi bine spălaţi. Presărăm un praf de şofran.

Fierbem racii 15 minute şi îi lăsăm în zeamă 24 ore. A doua zi îi încălzim şi îi servim cu zeama lor, în vasul în care au fiert.

 

Pofta buna!

 

 

Tartine cu Roșii Cherry și Busuioc

Tartine cu Roșii Cherry și Busuioc – Rețeta Simplă și Delicioasă – sunt gustări ușoare și rafinate, perfecte pentru a fi servite la micul dejun, prânz sau ca aperitiv la petreceri. Această rețetă este simplă și rapidă, combinând aroma dulce a roșiilor cherry cu prospețimea busuiocului și gustul bogat al pâinii prăjite. Cu doar câteva […]

Ceai de coada-soricelului și rozmarin

Ceai de coada-soricelului și rozmarin – Elixirul sănătății și vitalității – Combinând proprietățile medicinale ale coada-soricelului cu aromele puternice și revitalizante ale rozmarinului, acest ceai este perfect pentru a te bucura de un moment de relaxare și pentru a susține sănătatea generală. Știați că coada-soricelului, cunoscută științific ca Achillea millefolium, a fost folosită din timpuri […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.