Vinete cu dovlecei cu scordolea din: vinete, dovlecei, ulei, faina, scordolea, sare, nuci, miez de paine, ulei, otet, usturoi. Ingrediente: 2 vinete 2 dovlecei ulei pentru prajit 1 1/2 lingura faina 5 linguri scordolea sare pentru sos: 200 g nuci putin miez de paine 2 cesti ulei 40 ml otet 6 catei mari de usturoi […]
Raci cu scordolea
PrinteazaRacii sunt pregătiţi exact ca şi racii fierţi.
In plus, se pregăteşte o scordolea.
La masă se prezintă racii fierţi şi scordoleaua separat, urmând să fie servite împreună în farfurii.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Vinete cu scordolea
Vinete cu scordolea din: vinete, cartofi, rosii, ulei, miez de nuca, usturoi, patrunjel verde, otet de mere, sare, piper. Ingrediente: 4 vinete 500 g cartofi 1 kg rosii 150 ml ulei 20 miezuri de nuca 10 catei de usturoi 2 legatura patrunjel verde 1-2 linguri otet de mere sare piper Mod de preparare: Tăiaţi […]
Sfecla cu scordolea si verdeturi
Sfecla cu scordolea si verdeturi din: sfecla, nuci macinate, miez de paine neagra, ulei, usturoi, otet, macris, sare si piper. Ingrediente: 4 sfecle mari 200 g nuci macinate 200 g miez de paine neagra 250 ml ulei 1 capatana de usturoi 2 linguri otet 2 legaturi macris verde (leurda, untisor, spanac, frunze de papadie etc) […]
Scordolea de raci
Scordolea de raci Ingrediente: 200 g nuci curăţate 200 g miez de franzelă 2 căpătuit usturoi 200 g ulei sare Mod de preparare: Se curăţă nucile, se pisează bine într-o piuă, se freacă cu miez de pîine albă muiat bine în apă sau in lapte şi bine stors, şi cu usturoi pisat. In această […]
Pofta buna!