Racituri de oua pentru supe de carne sau de oase

Printeaza

Racituri de oua pentru supe de carne sau de oase din: oua, lapte.

Racituri de oua pentru supe de carne sau de oase

Ingrediente:

  • 2 oua
  • 200 ml lapte

 

 

Mod de preparare:

Două ouă întregi se amestecă cu 200 ml lapte. Se toarnă în ceşti sau forme mici unse şi se fierb în baie de apă până de­vin gelatinoase.

Se răstoarnă şi se taie cubuleţe. Se consi­deră 1/2 ou de persoană. Se prepară pentru meniuri festive.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.