Raffaello clasic

Printeaza

Raffaello clasic din: unt, zahar, vanilie, lapte praf, nuca de cocos.

Ingrediente:Raffaello clasic

  • 200 g unt
  • 200 g zahar
  • vanilie
  • 150 g lapte praf
  • 100 g nucă de cocos

 

Mod de preparare:

Se freacă 200 g unt 80% grăsime la temperatura camerei cu 200 g zahăr pudră. Se adaugă 1 linguriţă esenţă de vanilie, apoi 150 g lapte praf, 100 g nucă de cocos şi câţiva stropi de apă, dacă mai este nevoie pentru a obţine o compoziţie maleabilă.

Se formează biluţe şi se tăvălesc prin nucă de cocos, apoi se păstrează la rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.