Raffaello raw vegan

Printeaza

Raffaello raw vegan din: caju, lapte de cocos, miere, fulgi de cocos, fulgi de ovaz, vanilie.

Ingrediente:Raffaello raw vegan

  • 400 g caju
  • 400 ml lapte de cocos (conservă)
  • 2 linguri pline miere
  • 10 linguri fulgi de ovăz
  • 10 linguri fulgi de cocos
  • 1 baton de vanilie

 

Mod de preparare:

Se pune caju la hidratat 2-3 ore în apă rece. Se scurge şi se pune într-un bol înalt. Se desface conserva de lapte de cocos (fără să se agite), se ia de deasupra untul de cocos şi se adaugă peste caju.

Laptele se pune deoparte.

Se adaugă mierea în vas şi se blenduieşte. Se înglobează fulgii de cocos, fulgii de ovăz pulbere şi seminţele de la batonul de vanilie.

Se dă la frigider 1 oră.

Se fac biluţe, care se tăvălesc prin fulgi de cocos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.