Ragout de legume
PrinteazaRagout de legume din: dovlecei, cartofi, ceapa, porumb, pasta de rosii, ulei, marar, sare, piper.
- 2 dovlecei
- 5 cartofi
- o ceapă
- 2 linguri porumb din conservă
- 3 linguri pastă de rosii
- 2 linguri ulei
- mărar
- sare
- piper
Mod de preparare:
În ulei se pune ceapa la călit si se presară cu sare. După ce s-a înmuiat, se adaugă dovleceii tăiati mai mare si se lasă 2-3 minute.
Se pun cartofii tăiaţi cuburi, se acoperă cu apă si se lasă la fiert aproximativ 20 de minute. Se adaugă pasta de roşii şi porumbul Si se mai lasă la fiert 10 minute.
Se potriveşte gusul de sare şi piper şi se aduce la masă cu mărar deasupra.
Pentru tarta rustică se poate folosi si aluatul de foitaj gata preparat, cumpărat din comert, dar dezghetat inainte de utilizare.
Ragout de legume
Pofta buna!