Ragout de legume cu pasta de rosii 

Printeaza

Ragout de legume cu pasta de rosii din: ciuperci, fasole, ceapa, usturoi, pasta de tomate, dafin, boia, sare, piper, zahar, patrunjel, ulei.

Ingrediente:Ragout de legume cu pasta de rosii 

  • 300 g ciuperci
  • 200 g fasole boabe
  • 1 ceapă
  • 2 căţei de usturoi
  • 200 ml pastă de tomate
  • 1-2 foi de dafin
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • zahăr
  • frunze de pătrunjel verde
  • ulei

 

Mod de preparare:

Fasolea uscată se pune la înmuiat în apă rece pentru o noapte, apoi se fierbe în apă cu sare.

Ceapa mărunţită se înăbuşe în ulei, după câteva minute se adaugă usturoiul mărunţit la fel, apoi fasolea strecurată şi pasta de tomate.

Se asezonează cu sare, piper, boia de ardei şi foi de dafin, se toarnă puţină apă şi se pune la fiert.

Când a dat în clocot, se adaugă ciupercile feliate şi se fierbe până când ciupercile sunt gata.

La sfârşit se potriveşte gustul cu puţin zahăr şi se presară cu frunze de pătrunjel mărunţite.

 

 

Pofta buna!

 

 

Ragout de legume cu pasta de rosii

Ragout de pui

Ragout de curcan

Ragout de curcan din: piept de curcan, ardei, ceapa, busuioc, lapte de cocos, pasta de curry, sos de soia, zahar. Ingrediente: 600 g fileuri de piept de curcan 1 ardei roşu 250 g ceapă verde 1 legătură de busuioc 400 ml lapte de cocos neîndulcit 1 lingură pastă de curry roşie 2 linguri sos de […]

 

Ragout de ciuperci

Ragout de ciuperci

Ragout de ciuperci din: ciuperci, fasole, ceapa, usturoi, pasta de tomate, dafin, boia, sare, piper, zahar, patrunjel, ulei. Ingrediente: 300 g ciuperci 200 g fasole boabe 1 ceapă 2 căţei de usturoi 200 ml pastă de tomate 1-2 foi de dafin sare piper boia de ardei zahăr frunze de pătrunjel verde ulei   Mod de […]

 

retete

Spaghete cu sos ragout

Spaghete cu sos ragout din: faina, untura, sare, carne de porc, piept de porc, rosii, usturoi, patrunjel, vin rosu si boabe de piper.   Ingrediente: Pentru spaghete: 400 g făină 2 linguri de untură sare Pentru ragout: 1 bucată de carne de porc (500 g) 4 felii de piept de porc neafumat untură 500 g […]

 

Ragout de cerb cu smochine

Reteta zilei: Ragout de cerb cu smochine

O reteta absolut delicioasa de ragout de cerb cu smochine din: pulpa de cerb, smochine confiate, slanina afumata, ceapa, morcovi, uleid e masline, vin alb, foi de dafin, crengute de menta, sare si piper rosu boabe. Ingrediente: 600 gr pulpă de cerb 200 gr smochine confiate 50 gr slănină afumată 150 gr ceapă 150 gr […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.