Ragu de porc din: piept de porc, ardei, rosii, masline, ulei, sare, piper. Ingrediente: 400 g piept de porc 2 ardei graşi verzi 2 ardei graşi galbeni 2 ardei graşi roşii o conservă mică roşii în bulion 3 roşii de gătit 150 g măsline 2 linguri ulei sare piper Mod de preparare: Carnea tăiată cubuleţe […]
Ragu de miel
PrinteazaRagu de miel din: pulpa de miel, ulei de masline, ceapa, telina, morcov, usturoioregano, pasta rosii uscata, rosii, masline, busuioc, paste, parmezan, piper.
timp de preparare 10 minute, timp de gatire 2 ore si 30 minute, 4 portii
Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc.
De asemenea, este o sursă bogată de proteine complete, care furnizează toți cei nouă aminoacizi esențiali necesari organismului uman.
Ingrediente:
- 1 kg pulpa de miel, cu os
- 1 lingura ulei de masline
- 1 ceapa, tocata
- 1 tija telina, tocata
- 1 morcov, tocat
- 2 catei usturoi, tocat
- 4 cregute oregano proaspat sau 1 lingurita uscat
- 2 linguri pasta rosii uscate
- 2 cutii rosii, tocate
- 70 gr masline uscate, fara samburi
- 1 legatura busuioc, tocat
- paste, parmezan si piper negru pentru servire
Mod de preparare:
Incalziti ulei intr-o cratita si rumeniti carnea pe toate partile. Scoateti si pastrati deoparte.
Adaugati ceapa, telina, morcov si usturoi si gatiti la foc mic 5 minute.
Incorporati oregano, pasta de rosii si rosiile din conserva. Una din conserve o umpleti apoi cu apa si adaugati in cratita.
Readuceti carnea in cratita, aduceti la fierbere, acoperiti si gatiti 2 ore.
Cu ajutorul unei furculite scoateti carnea de pe oase si osul in scoateti din cratita. Mai gatiti 15 minute.
Serviti ragu cu paste, busuioc, parmezan si piper negru proaspat macinat.
Pofta buna!
poate iti place si:
Ragu de porc
Ragu napolitan
Ragu napolitan din: costita de porc, ceapa, usturoi, rosii, seminte de pin, pecorino, stafide, bacon, prosciutti, vin, untura, ulei, cimbru, rigatoni, sare, piper. Ingrediente: 2 kg costiţă de porc, cu oase (o bucată) 6 cepe 5 căţei de usturoi 4 conserve de roşii tăiate cuburi (400 g fiecare conservă) 100 g seminţe de pin 100 […]
Pofta buna!