Ragu de porc

Printeaza

Ragu de porc din: piept de porc, ardei, rosii, masline, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 400 g piept de porc
  • 2 ardei graşi verzi
  • 2 ardei graşi galbeni
  • 2 ardei graşi roşii
  • o conservă mică roşii în bulion
  • 3 roşii de gătit
  • 150 g măsline
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea tăiată cubuleţe se pune la călit în ulei. După ce şi-a schimbat culoarea, se pun ardeii tăiaţi mai mare. Se presară sare, piper, se lasă să se înmoaie, se toarnă apă şi se lasă la fiert 20 de minute.

Se adaugă roşiile conservate, cele proaspete, măslinele, se mai completează cu apă şi se lasă la fiert încă 20 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Ton Marinat cu Soia și Ghimbir

Ton Marinat cu Soia și Ghimbir – este un preparat inspirat din bucătăria asiatică, ideal pentru cei care iubesc combinațiile de arome proaspete și savuroase. Această rețetă aduce împreună delicatețea tonului, savoarea sosului de soia și nota revigorantă de ghimbir, fiind perfectă pentru o cină specială sau un prânz sănătos. Este ușor de preparat și […]

Tinctură de pelin alb pentru ficat sănătos

Tinctură de pelin alb pentru ficat sănătos: Remediu natural pentru detoxifiere și regenerare. Pelinul alb (Artemisia absinthium) este o plantă medicinală apreciată pentru proprietățile sale detoxifiante, hepatoprotectoare și stimulatoare ale digestiei. Tinctura de pelin alb este un remediu natural eficient pentru susținerea sănătății ficatului, ajutând la curățarea acestuia și la îmbunătățirea funcțiilor hepatice. Ingrediente 100 […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.