Ragut de legume cu chiftele
PrinteazaRagut de legume cu chiftele din: carne tocata, sare, piper, ulei, ardei, dovlecei si mini galuste.
- 200 g carne tocata
- sare
- piper
- 2 linguri ulei
- 1 ardei mare rosu
- 300 g dovlecei
- 1 pachet mini galuste
Mod de preparare:
Condimentati carnea tocata cu sare si piper. FOrmati 12 chiftelute si prajiti-le in ulei. Luati-le din tigaie si pastrati-le calde. Pregatiti legumele. Taiati dovleceii si ardeiul buati si caliti-i circa 3 minute in uleiul ramas de la chiftelute. Turnati 250 ml apa rece si dati totul intr-un clocot.
Adaugati chiftelele si lasati totul inca 10 minute la foc mic. Intre timp, fierbeti galustele in apa cu sare circa 5 minute, scurgeti-le si serviti-le alaturi de tocanita de legume. Daca dori puteti presara cateva boabe de piper.
Ragut de legume cu chiftele
Pofta buna!
Ragut de legume? ce fel de reteta e asta?
Interesant ragout-uld e legume
@Gabi – e un fel de tocanita