Rahat cu fistic si migdale
PrinteazaRahat cu fistic si migdale din: zahar, agar agar, apa, apa de trandafiri, colorant rosu, ulei, amidon, fistic, migdale.
- 400 g zahar
- o lingura agar agar
- 250 ml apa
- 40 ml apa de trandafiri
- colorant rosu
pentru servit:
- o lingurita ulei
- o lingurita amidon
- 50 g fistic
- 50 g migdale
Mod de preparare:
Praful de agar-agar se amestecă bine cu zahărul. Apoi, acest zahăr amestecat, apa, apa de trandafiri şi colorantul se pun pe foc si se lasă să fiarbă. Intre timp, o tavă se unge cu ulei si se tapetează cu fructele uscate şi tăiate.
Se varsă lichidul cald şi se lasă la răcit complet. Se scoate pe un suport presărat cu un pic de amidon şi se taie cuburi. Se aşază cuburile de rahat pe un grătar şi se lasă o noapte să se răcească în totalitate.
Rahat cu fistic si migdale
Pofta buna!
Ce urat suna :))) Rahat!