Rahat cu fulgi de cocos

Printeaza

Rahat cu fulgi de cocos din: zahar, gelatina, apa de trandafiri, zahar pudra, amidon, colorant, fulgi de cocos.

Ingrediente:Rahat_cu_fulgi_de_cocos

  • 450 g zahar
  • 25 g gelatina granule
  • 6 picaturi apa de trandafiri
  • 2 linguri zahar pudra
  • 2 linguri amidon
  • 4 picaturi colorant galben
  • 200 g fulgi de cocos

 

Mod de preparare:

Gelatina se pune într-un litru de apă şi se lasă să se topeas.că. Pe foc, se încălzesc doi litri de apă şi zahărul si apoi, după ce zahărul s-a topit, se trage vasul de pe foc. Se adaugă gelatina. Se amestecă si se pune din nou pe foc, să dea un clocot.

Se trage din nou de pe foc şi se pune vasul în alt vas cu apă rece. Se adaugă apa de trandafiri şi colorantul şi se amestecă bine. Intr-o tavă tapetată cu hârtie de copt se toarnă siropul răcit. Se nivelează şi se pune la frigider pentru 24 de ore.

După acest timp, pe masă se cern zahărul pudră ameste­cat cu amidon şi nuca de cocos şi se răstoarnă conţinutul tăvii de la frigider. Se scoate hârtia şi se taie rahatul în cuburi. Se trece prin amestecul de zahăr-amidon-nucă de cocos si se aşază rahatul pe platoul de servit.

Rahat cu fulgi de cocos

Rahat_cu_fulgi_de_cocos

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.