Raita cu chimen prajit

Printeaza

Raita cu chimen prajit din: chimen, iaurt grecesc si boia de ardei dulce sau piper cayenne. Perfecta  ca garnitura.

Ingrediente:

  • 1 linguriţă seminţe de chimen
  • 500 g iaurt grecesc
  • boia de ardei dulce sau piper cayenne (opţional)

 

 

Mod de preparare:

Raita cu chimen prajit: Se pun seminţele de chimen într-o tigaie uscată şi se prăjesc 2 minute, fără a le arde. Se pun seminţele în iaurt.

Se dă la rece până în momentul servţii.

Inainte de servire, se presară cu boia de ardei dulce sau cayenne, dacă doriţi.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.