Rantaş alb fierbinte

Printeaza

Rantaş alb fierbinte

Ingrediente:Rantaş alb fierbinte

  • 25 g unt
  • 50 g făină
  • 2 pahare zeamă de carne sau lapte

 

Mod de preparare:

Intr-o tingire adîncă punem untul şi îl topim pe plită. Cînd s-a topit, presă­răm cantitatea necesară de făină şi, amestecînd cu lingura, înfierbîntăm bine compoziţia.

Făina nu trebuie să se ru­menească sau să se înnegrească, fiindcă de culoarea ei depinde aspectul sosului.

Stingem rîntaşul cu lapte sau cu zeamă de carne, amestecînd mereu cu lingura.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.