Rasol cu smantana

Printeaza

Rasol cu smantana 

Ingrediente:Rasol cu smantana

  • 1,250 kg carne de pe coaste
  • zarzavat de supă
  • 4 l apă
  • 1 ceaşcă smântână
  • 1 linguriţă făină
  • 1 lingură brânză rasă
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se scoate carnea de pe coaste, se face o ruladă (sul), se leagă cu aţă şi se pune la fiert ca mai sus, adăugând zarzavat ca pentru orice supă.

Când carnea este fiartă, se scoate aţa şi se aşază într-o tavă. Se amestecă într-o cratiţă smântânâ cu 2 -3 linguri zeamă de carne, făină, sare şi o lingură de brânză rasă.

Se toarnă peste rasol, cu grijă ca toată carnea să fie acoperită cu un strat gros. Se presară cu parmezan ras. Se dă la cuptor, se ţine până capătă o culoare frumoasă.

Se serveşte cu gamitură de macaroane sau de orez.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Sa incerc si eu reteta asta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.