Rasol de pasare cu sos tomat si cartofi natur

Printeaza

Rasol de pasare cu sos tomat si cartofi natur din: carne de gaina, morcov, cartof, patrunjel, ardei, telina.

Ingrediente:Rasol de pasare cu sos tomat si cartofi natur

  • 150 g carne de găină
  • 1 morcov
  • 1 pătrunjel
  • 1 cartof
  • 1 felie ardei gras
  • 1 frunză ţelinâ

 

Mod de preparare:

Se pune carnea la fiert în apă rece, la un foc în­cet. Cand este pe jumătate fiartă, i se adaugă zar­zavatul curăţat, spălat şi tăiat in lungime.

Se lasă să fiarbă încet pană se înmoaie carnea. Rasolul se serveşte cald cu sos tomat dietetic şi cartofi natur fără sare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.