Rasol de peste cu cartofi natur

Printeaza

Rasol de peste cu cartofi natur din: peste, morcov, patrunjel, foaie de dafin, patrunjel verde, zeama de lamaie, sare.

Ingrediente:Rasol_de_peste_cu_cartofi_natur

  • 100 g peste (crap slab, stiuca sau salau)
  • 5-6 felii morcov
  • 4-5 cartofi
  • 1 foaie de dafin
  • patrunjel verde
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • sare

 

Mod de preparare:

Se fierb legumele împreună cu foaia de dafin. Când sunt aproape gata, se adaugă peştele curătat, spălat şi sarea. Se lasă să fiarbă încă 10-20 de minute la foc mic.

Se scoate apoi peştele cu grijă să nu se sfărâme şi se pune pe un platou mic. Se toarnă zeama de lămâie deasupra şi se serveşte cu cartofi natur. Se presară verdeaţă deasupra.

Rasol de peste cu cartofi natur

Rasol_de_peste_cu_cartofi_natur

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.