Rasol de peste cu cartofi natur
PrinteazaRasol de peste cu cartofi natur din: peste, morcov, patrunjel, foaie de dafin, patrunjel verde, zeama de lamaie, sare.
- 100 g peste (crap slab, stiuca sau salau)
- 5-6 felii morcov
- 4-5 cartofi
- 1 foaie de dafin
- patrunjel verde
- 1 lingurita zeama de lamaie
- sare
Mod de preparare:
Se fierb legumele împreună cu foaia de dafin. Când sunt aproape gata, se adaugă peştele curătat, spălat şi sarea. Se lasă să fiarbă încă 10-20 de minute la foc mic.
Se scoate apoi peştele cu grijă să nu se sfărâme şi se pune pe un platou mic. Se toarnă zeama de lămâie deasupra şi se serveşte cu cartofi natur. Se presară verdeaţă deasupra.
Rasol de peste cu cartofi natur
Pofta buna!