Rasol de peşte cu piure de cartofi si morcovi

Printeaza

Rasol de peşte cu piure de cartofi si morcovi

Ingrediente:Rasol de peste cu piure de cartofi si morcovi

  • 1 şalău de 600 g
  • 4 linguri unt
  • 5 cartofi noi
  • 4 morcovi
  • 200 ml lapte
  • 1 lingură de smântână
  • 1/2 linguriţă zahăr
  • sare
  • 1 legătură verdeaţă
  • oţet

 

 

Mod de preparare:

Cureţi peştele şi-l fierbi timp de 15 minute în apă cu sare şi puţin oţet. Cureţi apoi cartofii şi morcovii şi-i fierbi separat în apă cu sare şi puţin unt.

După ce au fiert cartofii, îi pasezi şi-i amesteci cu unt şi lapte, iar morcovii îi pasezi, adaugi zahărul şi-i freci cu smântână până se omogenizează piureul.

Scoţi apoi peştele pe un platou, aranjezi în jurul lui cele două tipuri de piure presari verdeaţa tocată şi-l aduci la masă.

Rasol de peşte cu piure de cartofi si morcovi

Rasol de peste cu piure de cartofi si morcovi

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.