Rasol de vita cu ceapa

Printeaza

Rasol de vita cu ceapa din: carne, sare, untura, ulei, ceapa, faina, mustar, piper.

Ingrediente:Rasol de vita cu ceapa

  • 1,2 kg carne pentru rasol
  • sare
  • 2 linguri untură
  • ulei pentru prăjit
  • 2 cepe roşii
  • 400 ml ulei
  • 3 linguri făină
  • piper
  • 4 linguriţe muştar

 

Mod de preparare:

Carnea se taie felii, care se presară cu puţin piper, se ung cu muştar şi se aşază într-o cratiţă cu pereţi înalţi. Se toarnă atâta ulei cât să acopere feliile de carne şi se pune crattiţa acoperită în frigider pentru două zile.

După această perioadă, feliile se scot din marinată şi se prăjesc în ulei încins.

Ceapa se taie rondele, se sărează, se desface inele, care se tăvălesc prin făină şi se prăjesc în ulei încinşi. La servire, pe feliile de carne se aşază inele de ceapă prăjită şi se garnisesc cu cartofi natur.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.