Rasol de vită cu sos de mărar

Printeaza

Rasol de vită cu sos de mărar

Rasol de vită cu sos de mărar din: carne de vita, morcov, patrunjel, ceapa, faina, ulei, marar.

 

Ingrediente :

  • 600 g carne de vită
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 ceapă
  • 4 linguri făină
  • 4 linguri ulei
  • 1/2 legătură mărar

 

Mod de preparare:

Speli carnea şi o fierbi în apă 2 ore sau la oala sub presiune 20 de minute. Cureţi în acest timp morcovul, pătrunjelul şi ceapa, le tai bucăţi mai mari şi le adaugi în oală când carnea este aproape gata.

După ce au fiert toate, scoţi carnea şi legumele şi strecori zeama. Tai carnea felii şi o laşi deoparte până pregăteşti sosul. Rumeneşti făina în ulei, o adaugi peste 400 ml de zeamă (în care a fiert carnea) care clocoteşte şi fierbi câteva minute. La sfârşit presari mărarul tocat şi torni sosul peste carnea feliată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.