Bloody Mary Vodka. Acest cocktail cu vodcă, suc de roșii, condimente și sosuri aromate oferă o experiență de gust unică – o combinație de dulce, acrișor, sărat și ușor picant. Bloody Mary este apreciată atât ca un remediu pentru mahmureală, cât și ca o băutură savuroasă, care poate fi personalizată în funcție de preferințe. Ingrediente […]
Rasol cu legume
PrinteazaRasol cu legume din: carne de vita, morcovi, cartofi, unt, sare.
Ingrediente:
- 400 g carne de vită
- 2 morcovi
- 3 cartofi
- 25 g unt
- un praf sare
Mod de preparare Rasol cu legume:
Carnea se curăţă de zgârciuri şi pieliţe şi se taie cuburi mici.
Se pune carnea la fiert în apă rece cu un praf de sare şi se ia spuma ori de câte ori se formează.
Când carnea este aproape fiartă, se adaugă legumele curăţate şi tăiate, în funcţie de preferinţe. Se acoperă cu un capac şi se lasă până se înmoaie legumele.
Mâncarea se serveşte cu unt topit turnat deasupra.
Pofta buna!
Curmale Umplute cu Nuci și Brânză
Curmale Umplute cu Nuci și Brânză: O Rețetă Delicioasă pentru Aperitive sau Deserturi. Acest amestec de dulceața naturală a curmalelor, textura crocantă a nucilor și savoarea cremoasă a brânzei creează o experiență culinară de neuitat. Ingrediente Curmale (20 bucăți, mari și fără sâmburi): Curmalele sunt o sursă excelentă de fibre, potasiu și antioxidanți naturali. Nuci […]