Ceai de Coada-Calului cu Fenicul și Anason din: coada calului, seminte de fenicul, seminte de anason, apa, miere. Această rețetă este ideală pentru cei care caută o soluție naturală pentru confortul digestiv și detoxifierea generală. Reteta Ceai de Coada-Calului cu Fenicul și Anason Ingrediente: 2 lingurițe de coada-calului uscată 1 linguriță de semințe de fenicul […]
Rasol de miel
PrinteazaRasol de miel din: carne de miel, cartofi, morcovi, telina, pastarnac, frunze de leustean, sare, zeama de lamaie si frunze de patrunjel.
Ingrediente:
- 500 g carne de miel
- 3 cartofi
- 2 morcovi
- 1 telina
- 1 pastarnac
- frunze de leustean
- sare
- zeama de la o lamaie
- frunze de patrunjel
Mod de preparare:
Rasol de miel: Carnea de miel se spala, se taie bucati si se pune la fiert in apa plata cu sare. Se ia spuma si se continua fierberea.
Cand este aproape fiarta carnea, se adauga frunzele de leustean, legumele spalate, curatate si taiate cubulete si se fierb si ele.
Cand se serveste, se acreste cu zeama de lamaie si se orneaza cu frunze proaspete de patrunjel.
Poftă bună!
Fazan în Prosciutto cu Sos de Vin Alb
Fazan în Prosciutto cu Sos de Vin Alb din: fazan, prosciutto, ulei, sare, piper, vin, ceapa, usturoi, unt, supa, ierburi. Acest fel de mâncare rafinat este perfect pentru ocaziile speciale, combinând texturile și aromele pentru a crea o experiență culinară de neuitat. Oferă-ți ocazia de a impresiona oaspeții cu un preparat care nu doar că […]
Incoming search terms:
- rasol de miel
- https://www restaurantedelux ro/rasol-miel html