Rasol de peste cu sos de migdale
PrinteazaRasol de peste cu sos de migdale din: file de peste, cartofi, ceapa, morcovi, marar, lamaie, maioneza, mustar, smantana, migdale, sare.
Ingrediente:
- fileuri de peste oceanic
- 4 cartofi mici
- 1 ceapa
- 2 morcovi
- marar verde
- 2 linguri zeama de lamaie
Ingrediente sos:4 linguri maioneza, 1 lingura mustar, 1 lingura smantana, zeama de lamaie, 50 g migdale feliate, sare.
Mod de preparare:
Cured cartofii, morcovii si ceapa, lasi legumele intregi si pui la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, scoti din zeama in care au fiert 2 linguri de zeama de lamaie.Dai in fiert fileurile de peste, apoi le scoti cu spumiera si le asezi pe un platou cald
Separat amesteci intr-un castron, maioneza, mustarul, smantana, zeama de lamaie si migdalele feliate.
Adaugi sare dupa gust. Fileurile de peste le gar-sesti cu frunza de salata verde, morcov si lamaie. Deasupra torni sosul de migdale.
Pofta buna!