Rasol de vacă

Printeaza

Rasol de vacă din: rasol de vaca, morcovi, ceapa, cartofi, patrunjel, varza, apa si leustean.

Ingrediente:Rasol_de_vaca

  • 1 kg rasol de vaca
  • 4 morcovi
  • 3 cepe
  • 6 cartofi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 lingura varza alba
  • 4 litri apa
  • 1 legatura leustean

 

Mod de preparare:

Carnea de vacă o pui la fiert într-o oală cu apă rece, având grijă să îndepărtezi spuma formată atunci când începe să fiarbă.

In zeama obţinută adaugi morcovii, ceapa şi rădăcina de pătrunjel, toate ne­tăiate. Laşi la fiert la foc potrivit.

Când carnea este aproape fiartă, adaugi şi cartofii tăiaţi în patru şi leuşteanul tocat mărunt.

Adaugi şi câteva bucăţi da varză fiartă în prealabil. Laşi totul la fiert încă 10-15 minute, apoi scoţi carnea pe un platou înconjurat de cartofi, varză şi morcovi din supă, tăiaţi subţiri.

Rasol de vacă

Rasol_de_vaca

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Rasolul asta imi place!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.