Rasol de vacă
PrinteazaRasol de vacă din: rasol de vaca, morcovi, ceapa, cartofi, patrunjel, varza, apa si leustean.
- 1 kg rasol de vaca
- 4 morcovi
- 3 cepe
- 6 cartofi
- 1 radacina patrunjel
- 1/2 lingura varza alba
- 4 litri apa
- 1 legatura leustean
Mod de preparare:
Carnea de vacă o pui la fiert într-o oală cu apă rece, având grijă să îndepărtezi spuma formată atunci când începe să fiarbă.
In zeama obţinută adaugi morcovii, ceapa şi rădăcina de pătrunjel, toate netăiate. Laşi la fiert la foc potrivit.
Când carnea este aproape fiartă, adaugi şi cartofii tăiaţi în patru şi leuşteanul tocat mărunt.
Adaugi şi câteva bucăţi da varză fiartă în prealabil. Laşi totul la fiert încă 10-15 minute, apoi scoţi carnea pe un platou înconjurat de cartofi, varză şi morcovi din supă, tăiaţi subţiri.
Rasol de vacă
Pofta buna!
Rasolul asta imi place!