Rasol de vita cu ardei copti

Printeaza

Rasol de vita cu ardei copti din: carne, zarzavat de supa, cartofi, varza si sare.

Ingrediente:

  • 1,250 kg carne
  • zarzavat de supă
  • 6 cartofi mijlocii
  • 1/4 varză
  • sare

 

Mod de preparare:

Pui rasolul la fiert într-o oală cu apă clocotită şi iei spuma de deasupra de câte ori e nevoie.

Adaugi zarzavatul şi laşi să fiarbă circa 3 ore la foc potrivit.

Când carnea este aproape fiartă, adaugi în supă cartofii curăţaţi şi tăiaţi în două şi 2-3 bucăţi de varză fiartă pe jumătate.

Cartofii nu trebuie fierţi prea mult, ca să nu se sfărâme.

Aşezi rasolul pe farfurie, pui de jur-împrejur cartofii, varza şi morcovii din supă, tăiaţi rondele.

Il serveşti cu sos de hrean şi ardei copţi.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.