Rata chinezeasca

Printeaza

O reteta simpla de rata chinezeasca din: rata, miere, sos de soia si verdeturi.

Ingrediente:Rata chinezeasca

  • 1 raţă tânără
  • 2 linguri de miere
  • 3 linguri de sos de soia
  • 1 linguriţă de verdeţuri tocate mărunt

 

Mod de preparare:

Raţa o scurgem bine. Ingredientele le punem în vas şi le ame­stecăm bine. Incălzim vasul ame­stecând într-una, până când se to­pesc toate ingredientele. Raţa o un­gem cu sos, îl turnăm peste ea şi o lăsăm să se odihnească o oră.

Incăl­zim vasul  şi fierbem cca 50 minute. Raţa o întoarcem o singură dată pe partea cealaltă. După fier­bere, tăiem raţa, amestecăm bucăţi­le de carne cu zeama din friptură şi le punem pe grătar să devină cro­cante.

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.