Rata cu castraveciori acri

Printeaza

Rata cu castraveciori acri din: rata, ulei, ceapa, castraveciori, verdeata, faina, suc de rosii.

Ingrediente:Rata cu castraveciori acri

  • o raţă
  • 3-4 linguri untdelemn
  • o ceapă
  • 6 castraveciori în saramură
  • verdeaţă
  • o jumătate lingură făină
  • suc de roşii

 

Mod de preparare:

Se spală raţa, se taie bucăţi şi se pune, cu ceapa tăiată mărunt, la fiert, cu capac, până se înmoaie.

Când carnea este aproape fiartă se pun castraveciorii desăraţi şi tăiaţi bucăţi mai mici, verdeaţa tăiată, făina, sucul de roşii şi se lasă să fiarbă bine.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.